Jelentkezz be, ha üzenni szeretnél.
MidoriNoMe
A Rakuen Tsuihou, a Bikini Warriors és a Plastic Memories kiadása után foglalkozunk majd vele. Lassan mennek a munkálatok, a Yuushibura is sok időt kell majd rászánni. Sajnos kevés az időm és az energiám is, nem tudok pontos időpontot megadni, de igyekszem.
2022-04-24 19:51:41
zolee86
Yuushibu mikor lesz elérhető a weboldalon?
2022-04-24 11:03:33
MidoriNoMe
Most néztem meg moziban a Drive My Car - Vezess helyettem c. filmet. Aki szereti a hosszabb, lassabb drámákat, annak tudom ajánlani megtekintésre.
2022-03-20 22:19:30
MidoriNoMe
Harmadik figura, Kiss-Shot Acerola-Orion Heart-Under-Blade, jelen! ^^
(Kizumonogatari Kiss-Shot Acerola-Orion Heart-Under-Blade 1/7 Complete Figure)
2022-03-07 11:23:48
MidoriNoMe
Szia!
Köszi szépen, de most már könnyedén megoldom! ^^
2022-03-02 19:44:30
Takcsik24
Hali!
Ha kell segítség videó konvertálásban, szívesen segítek.
2022-03-02 19:31:20
Fontos infók... mindennel kapcsolatban.
Szó volt arról, hogy az ősz folyamán várható a Rakuen Tsuihou. Nos, az animés őszi szezon elvileg október elejétől december végéig tart, szóval még időben vagyunk. :D

Komolyra fordítva a szót, Midorit sok hónappal ezelőtt felkérte egy másik fansub csapat, hogy egy, a mienkéhez hasonló weboldalt készítsen nekik, némi fejlesztéssel. Ennek a végére most jutott csak, sajnos a szabadidejének majdhogynem egészét ez tette ki az utóbbi hónapokban. Ezen fejlesztések egy részét (plusz némi dizájnváltozást) a mi oldalunk is meg fogja kapni, de nem feltétlenül ebben az évben...

...mivel a projektek előrébb valóak.

- Karácsonyig még három hét van hátra, szóval Midorinak lesz ideje befejezni a Rakuen Tsuihout.
- Az ünnep után egy rövid kitérőt teszünk, és elkészítjük a Bikini Warriors OVÁ-kat, valamint a sorozat Hyper Sexy kiadását.
- Lehetséges, hogy ezután becsúszik még a Plastic Memories BD-sítése is.
- Ezt követően ténylegesen a Yuushibu BD-kiadásával foglalkozunk.
- Említést érdemel még az Ijiranaide, Nagatoro-san, melynek jövőre érkezik a 2. évada. Komcsira visszük. Fontos infó, hogy az első évad kiadásánál a Midori által létrehozott torrentfájl csak az ő belső hálózatán működött. (EPIC FAIL) Ez most cserére került.

Továbbra is várjuk a fordítói posztra jelentkezőket. Elsősorban a Re:Zero, másodsorban az Evangelion széria miatt. Utóbbinál nemcsak a korábban beharangozott négy filmet értjük, hanem magát a sorozatot, valamint a két hozzáköthető filmet is. Tehát ez egy monumentális projekt lesz.

De nem az a bizonyos meglepetés projekt. Sajnos arra is várjuk a fordításra jelentkezőket, lehetőleg felsőfokú angol és/vagy japán nyelvtudással. Nagy kár lenne érte, ha nem olvashatnánk az anyanyelvünkön.

A DDLC fordítása is haladni fog tovább, ha Runa letudta az időszakos vizsgáit.

Ha van bármi kérdésetek, nyugodtan tegyétek fel.

További szép estét kívánunk!

Tisztelettel: a Black Ryuu Team
Vissza a bejegyzésekhez
2021-12-06
Csakis bejelentkezett felhasználók
írhatnak hozzászólást.
Nincsenek hozzászólások.